EN MARXA CONTRA EL CÁNCER

Con motivo del día mundial contra el cáncer de colon, el próximo 3 de Abril del 2022 tendrá lugar en Mataró (Barcelona) la 1ª Pedalada Ciclista Solidaria contra el cáncer.

Pedalada Ciclista En marxa Contra el cáncer en mataró

Organizada por la Asociación Contra el Cáncer del Maresme y el apoyo del Ayuntamiento de Mataró y el Consorcio Sanitario del Maresme, además de la colaboración de empresas privadas y entidades como la Escuela Ciclista de Mataró.

Tendrá lugar en el Nou Parc Central (Pça. de la música) a las 10h, realizando un recorrido de aproximadamente 9,5 km por las calles de Mataró donde poder pedalear con tu bici y en familia.

Os animamos a colaborar por una buena causa haciendo deporte !!!!

Inscripciones => https://enmarcha.contraelcancer.es/es/evento/pedalada-solidaria-contra-el-cancer/inscripcion/selecciona-tarifa

-------------------------------------------------------------------------------------------

Amb motiu del dia mundial contra el càncer de còlon, el proper 3 d'abril del 2022 tindrà lloc a Mataró (Barcelona) la 1a Pedalada Ciclista Solidària contra el càncer.

Organitzada per l´Associació Contra el Càncer del Maresme i el suport de l´Ajuntament de Mataró i el Consorci Sanitari del Maresme, a més de la col·laboració d´empreses privades i entitats com l´Escola Ciclista de Mataró.

Tindrà lloc al Nou Parc Central (Pça. de la música) a les 10h, fent un recorregut d'aproximadament 9,5 km pels carrers de Mataró on poder pedalar amb la teva bici i en família.

Us animem a col·laborar per una bona causa fent esport!!!!

Inscripcions => https://enmarcha.contraelcancer.es/ca/evento/pedalada-solidaria-contra-el-cancer/inscripcion/selecciona-tarifa